CONTACTEZ-NOUS.

CONTACTEER ONS.

 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Home

WE ZIJN WEER VERTROKKEN!

Liefhebbers van opwindende attracties, schietkramen, draaimolens, smoutebollen, suikerspinnen en ander lekkers kunnen weer hun hart ophalen op de 137ste editie van de Zuidfoor. Van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus verandert de wijk tussen de Halle- en Anderlechtsepoort in een immens attractiepark. Met meer dan 120 attracties hebben enthousiastelingen keuze te over: spooktreinen, botsauto’s, achtbanen, VR-helmen …. Groot of klein, iedereen kan er wel iets van zijn gading vinden!

Carousel 2.jpg

Samen naar de Zuidfoor!


Officiële Opening

Zoals elk jaar heeft de grootste Brusselse kermis heel wat verrassingen in petto: een nieuwe peter, nieuwe attracties, een feestelijke openingsparade, en nog veel meer…
Op zaterdag 15 juli 2017 om 15u wordt de Zuidfoor feestelijk ingezet vanaf de Anderlechtsepoort. Mis de officiële opening dus zeker niet!
Samen naar de Zuidfoor!


Praktische info

De Zuidfoor loopt dit jaar van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus. Op weekdagen is de kermis open van 15u tot 1u. Tijdens het weekend en aan de vooravond van feestdagen is de kermis open van 15u tot 2u.


Sauce Kermesse: Frietsaus van een sterrenchef voor de Zuidfoor

Chef Pierre Wynants (Comme chez Soi) heeft een frietsaus ontwikkeld die exclusief bij alle frituurzaken op de Zuidfoor wordt verkocht. De frietsaus Kermesse werd geproduceerd door Didden, een Brussels familiebedrijf, en is een delicate combinatie van mayonaise, pickles en kruiden
 


Verminderd Tarief

Pret aan verminderd tarief? Dit kan op zaterdag 19/8 en zondag 20/8! De kortingen gaan van 20% tot 40%.

Talrijke foorkramers bieden ook kortingsbonnen aan op hun attractie. Ga op www.kermis-feest.be en druk de bonnen snel uit. Opgelet: ze zijn niet geldig op de Dagen aan Verminderd Tarief en zijn niet cumuleerbaar.