CONTACTEZ-NOUS.

CONTACTEER ONS.

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Home

WE ZIJN WEER VERTROKKEN!

Liefhebbers van opwindende attracties, schietkramen, draaimolens, smoutebollen, suikerspinnen en ander lekkers kunnen weer hun hart ophalen op de 138ste editie van de Zuidfoor. Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 19 augustus verandert de wijk tussen de Halle- en Anderlechtsepoort in een immens attractiepark. Met meer dan 130 attracties hebben enthousiastelingen keuze te over: spooktreinen, botsauto’s, achtbanen, VR-helmen …. Groot of klein, iedereen kan er wel iets van zijn gading vinden!

Carousel 2.jpg

Samen naar de Zuidfoor!


Officiële Opening

Zoals elk jaar heeft de grootste Brusselse kermis heel wat verrassingen in petto: een nieuwe peter, nieuwe attracties, een feestelijke openingsparade, en nog veel meer…
Op zaterdag 14 juli 2018 om 12u45 wordt de Zuidfoor feestelijk ingezet vanaf de Hallepoort. Mis de officiële opening dus zeker niet!


Verminderd Tarief

Pret aan verminderd tarief? Dit kan op zaterdag 18/8 en zondag 19/8! De kortingen gaan van 20% tot 40%.

Talrijke foorkramers bieden ook kortingsbonnen aan op hun attractie. Ga op www.kermis-feest.be en druk de bonnen snel uit. Opgelet: ze zijn niet geldig op de Dagen aan Verminderd Tarief en zijn niet cumuleerbaar. 


Een gratis pendelbus tussen de Zuidfoor en “het Smurfenavontuur”

Deze zomer zijn de blauwe mannetjes de eregasten op de Foor! Voor de gelegenheid zullen de Free Shopping Bussen de Foor, de handelswijken in het centrum en “het Smurfenavontuur” op de Heizel met elkaar verbinden. Ideaal dus om verschillende familieactiviteiten en ontdekkingen in Brussel op één dag te combineren!

De elektrische pendelbussen zullen van 16 juli tot 18 augustus elke namiddag (behalve op maandag) tussen 13u30 en 18u30 de volgende lus maken: Heizelsite, De Wand, Sint-Katelijne, Zuidfoor (ter hoogte van de Blaesstraat), Centraal Station.


Praktische info

De Zuidfoor loopt dit jaar van zaterdag 14 juli tot en met zondag 19 augustus. Op weekdagen is de kermis open van 15u tot 1u. Tijdens het weekend en aan de vooravond van feestdagen is de kermis open van 15u tot 2u.